Ηλίας Γκότσης: Η αποκάλυψη για την εκπομπή με Ζαρίφη – Σταματόπουλο -«Μου άρεσε μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και στην Ελένη Βουλγαράκη μίλησε σήμερα το πρωί (10/7) ο Ηλίας Γκότσης!

Ο νικητής του δεύτερου κύκλου του Survivor του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην εκπομπή του Παύλου Σταματόπουλου και της Κατερίνας Ζαρίφη, στο «All Star» και στην νέα τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε.

«Έμαθα πολλά στην εκπομπή. Μου άρεσε μέχρι κάποιο

σημείο, αλλά μέχρι εκεί που κατάλαβα ότι δεν έχω κάποιο ρόλο. Μου έγινε πρόσφατα πρόταση για εκπομπή που πρόκειται να βγει τον Σεπτέμβριο. Όχι για να είμαι παρουσιαστής, θα είμαι σε μια ομάδα», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Για το Survivor είπε ότι «κάθε χρόνο συζητάμε για το αν θα γίνει το All Star Survivor, αλλά δεν έχει γίνει σε κανέναν επίσημη πρόταση. Στο δικό μας Survivor δεν είχαμε κινητά και η παραγωγή ήταν αυστηρή, αν αντιλαμβάνονταν κάτι τέτοιο, θα είχαμε απώλειες. Το κοινό πλέον δεν συζητάει για το κομμάτι της επιβίωσης, αλλά για την ίντριγκα και αυτό σε βάθος χρόνου θα αποδυναμώσει το κόνσεπτ. Το Survivor αρχίζει και χάνει τη δύναμή του, οπότε με το All Star είναι ευκαιρία να φουντώσει και να συστηθεί ξανά».

Διαβάστε ακόμα:

Χαμογέλα και Πάλι: Επέστρεψε στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Βασάλος -Η αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου και οι on air “σπόντες”

Μαρία Κίτσου: Μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου: Χώρισαν μετά από έναν περίπου χρόνο σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα