Ηλέκτρα Νικολούζου: «Η πρόταση για το “Μαύρο Ρόδο” ήρθε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Ηλέκτρα Νικολούζου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για  την συμμετοχή  της στο «Μαύρο Ρόδο» και αποκάλυψε ότι η πρόταση για τη συγκεκριμένη σειρά τής ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Είχα περάσει μία δύσκολη προσωπική ιστορία, έκλεισα τα πάντα και πήγα στην Κέρκυρα. Ήθελα να γιατρευτώ και γι’ αυτό πήγα εκεί, μέχρι που μία μέρα οι γονείς μου διαισθάνθηκαν ότι κάτι καλό θα μου συμβεί και ήρθε η πρόταση

για τη σειρά.

Ήρθα στην Αθήνα, συνάντησα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, διαβάσαμε μία σκηνή με την Λεωνίδα Κακούρη και ήταν σαν να γνωριζόμασταν από πάντα. Πέρασα μία περίοδο δύσκολη και τοξική στην προσωπική μου ζωή και βγήκα στο φως μαζί με το “Μαύρο Ρόδο”. Η δυσκολία έφερε μεγάλα δώρα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ηρωίδα της στη σειρά, λέγοντας ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει δει μόνο μία πλευρά  της Αγγελικής, η οποία θέλει να εκδικηθεί τον σύζυγό της, αλλά δεν είναι γνωρίζουμε τους λόγους που θέλει να το κάνει.

«Ο Θέμης Καστρινός πήρε την Αγγελική πολύ μικρή, αλλά το θέμα της ήταν πάντα η μητέρα της, γιατί ήταν πάντα η μεγάλη σκιά και η μεγάλη απουσία στη ζωή της. Η Αγγελική πήγε στον Θέμη γιατί ήταν το αντίθετο από αυτό που της έλεγε η μητέρα της. Στον εραστή της, τον Βίκο, η Αγγελική συναντά μία τρυφερότητα που της έχει λείψει από τον άντρα της, γιατί ο Βίκος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί της», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ηλέκτρα Νικολούζου.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Στο φως τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα της 12χρονης στην πρώην σύζυγο του 53χρονου

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Απαντά on camera στο ενδεχόμενο γάμου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Πρωινό μας 18/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα