Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Εξερράγη» επί σκηνής ο ηθοποιός – «Εγώ ντρέπομαι»

Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι θεατές και ο θίασος της παράστασης «Αντιγόνη» το βράδυ της Τρίτης 6/9 στη Θεσσαλονίκη. Ενώ οι πρωταγωνιστές βρισκόντουσαν επί σκηνής και ερμήνευαν τους ρόλους τους, λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα είχε συναυλία ο Στέλιος Ρόκκος, με αποτέλεσμα τα τραγούδια του να ακούγονται στην παράσταση και, μάλιστα, να καλύπτουν τις φωνές των ηθοποιών.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του και ξέσπασε γι’ αυτό που συνέβαινε

κατά τη διάρκεια της παράστασης, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Όση μικρή δύναμη έχουμε εμείς μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε. Υπάρχουν και τα social media, δεν ξέρω τι. Γιατί ένας δεν έγραψε μια κουβέντα γι’ αυτό. Εγώ ντρέπομαι. Όταν είμαστε οικοδεσπότες, 2.000 άνθρωποι να πληρώσουν για να ακούσουν αυτό το πράγμα και να μην μπορούμε να παίξουμε…», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.

Η πρωινή εκπομπή του Mega επικοινώνησε με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και εκείνος τοποθετήθηκε εκ νέου επί του θέματος, λέγοντας πως οι αρμόδιοι έπρεπε να μεριμνήσουν γι’ αυτό και πως δεν είναι δυνατόν μία παράσταση και μία συναυλία να γίνονται την ίδια ώρα στη συμπρωτεύουσα, καθώς η μουσική ακούγεται από το ένα θέατρο στο άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

 Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν είχα καμία παρεξήγηση, δεν ξέρω αν είχε εκείνη»

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αποκάλυψη για τα φοιτητικά του χρόνια -«Aγοράζαμε ένα και κλέβαμε 10, το παραδέχομαι»

 «Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης θα συνεργαζόμουν μαζί του»

Keywords
Τυχαία Θέματα