Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: Πως ένιωσε όταν είδε την Ευρυδίκη να τα βρίσκει με τον Αγγελόπουλο;

Η Σόφη Πασχάλη μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα είχε να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού σχετικά με τη συμπεριφορά της απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Πλέον τα πράγματα έχουν καταλαγιάσει για την ίδια και παραχωρεί μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τηλεθεατή!

Είχες πει ότι θέλεις να ενώσεις την ομάδα. Πιστεύεις ότι βοήθησες σ’αυτό;

«Ναι, πιστεύω ότι έχω βοηθήσει, γιατί

εκείνη την τελευταία μέρα μιλήσαμε αρκετά. Εσείς έχετε δει ένα κομμάτι, γιατί πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν, που δείχνει κάποιες στιγμές, όχι όλο το 24ωρο. Οπότε, θεωρούσα ότι όποιος και να βγει εκείνη την ημέρα, τα πράγματα θα άλλαζαν. Και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι κάτι πάει να γίνει».

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πριν φύγεις συζητήσατε;

«Όχι, δεν πρόλαβα να κάνω κάποια συζήτηση μαζί του, γι’ αυτό και με είδατε να τον χαιρετώ με χειραψία. Έχω πει ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του, ήταν κάτι που είχαμε όλοι μαζί, η ομάδα. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ προσωπικά. Απλά έπρεπε να συζητηθούν κάποια πράγματα από όλη την ομάδα για να το λήξουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Από ό,τί ακούω, έγινε τώρα και χαίρομαι πάρα πολύ».

Όταν είδες την Ευρυδίκη να τα βρίσκει με τον Γιώργο αισθάνθηκες προδομένη;

«Το αντίθετο, αισθάνθηκα υπέροχα, γιατί ήθελα να συμβεί αυτό με όλους, όχι μόνο με την Ευρυδίκη. Καταρχάς το πρόβλημα δεν ήταν τα κορίτσια. Οι άντρες έπρεπε να τα βρουν μεταξύ τους. Εμείς απλά θέλαμε να τα βρουν γιατί αν δεν γινόταν αυτό, θα ήμασταν χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Θέλαμε να υπάρχει μια όμορφη κατάσταση. Αυτό που μπορούν να μας χρεώσουν είναι ότι κάναμε τους ειρηνοποιούς. Αν δεν το πετύχαμε, ζητάμε συγγνώμη».

Ο Γιώργος θεωρείς ότι είναι ένας παίκτης που από την αρχή ακολουθεί στρατηγική;

«Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για εκείνον. Αυτό το γνωρίζει μόνο ο ίδιος».

Ποιος θα ήθελες να είναι ο νικητής του «Survivor»;

«Αυτός που έχει μεγαλύτερη ανάγκη τα χρήματα»

The post Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: Πως ένιωσε όταν είδε την Ευρυδίκη να τα βρίσκει με τον Αγγελόπουλο; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα