Η πασίγνωστη fashion blogger Negin Mirsalehi μας δίνει 7 ιδέες για βραδινές εμφανίσεις

Η Νegin Mirsalehi, η blogger που έγινε διάσημη για το στιλ της αλλά και τα υπέροχα μαλλιά της, αγαπάει το καλό ντύσιμο και μας αρέσει πολύ όταν χαζεύουμε φωτογραφίες της στο instagram από βραδινές της εξόδους!

H Negin Mirsalehi έχει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο instagram και όπως η ίδια δηλώνει απορρίπτει το 80% των προτάσεων που τις κάνουν εταιρίες προκειμένου να τις διαφημίσει στα social

media της.

Η πανέμορφη blogger έχει εκπληκτικό στιλ, υπέροχο σώμα και τα πιο ωραία και πλούσια μαλλιά του instagram! Ας δούμε λοιπόν τι φοράει όταν βγαίνει τα βράδια ή πηγαίνει σε επίσημα events!

#1. H γνωστή fashion blogger επιλέγει συχνά μίνι φορέματα και τα συνδυάζει με διακριτικά κοσμήματα και υπέροχα παπούτσια. Φέτος το φθινόπωρο έχει λατρέψει ένα ζευγάρι χρυσές γόβες που φοράει στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της.

#2. Οι παγιέτες, τα στρας και τα κρύσταλλα είναι must στις πολύ επίσημες εμφανίσεις. Προσπάθησε όμως να κάνεις το look σου λίγο πιο απλό επιλέγοντας «ήσυχα» αξεσουάρ και παπούτσια.

#3. Ένα top με εντυπωσιακό μπούστο μπορεί να φορεθεί με τζιν, φούστες, παντελόνες και σορτς και να δείξει σέξι χωρίς καμία άλλη προσπάθεια.

#4. Σε αυτήν της την εμφάνιση η Negin φοράει total δερμάτινο look και ολοκληρώνει το στιλ της με statement ασημί σκουλαρίκια! Δοκίμασέ το!

#5. Η Negin αγαπάει ιδιαίτερα τα φορέματα και τα top με πολύ εντυπωσιακά μπούστα και ντεκολτέ. Κάν’το και εσύ και τότε κανείς άντρας δεν θα ξεκολάει τα μάτια του από πάνω σου.

#6. Μια ολόσωμη μαύρη φόρμα είναι ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα! Συνδύασε τη δική σου με μια ζώνη, όπως κάνει η Negin, και τα σωστά σκουλαρίκια και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

#7. Τα lingerie tops είναι η ιδανική λύση για τις μίντι φούστες σου. Φόρεσε από πάνω ένα κλειστό σακάκι για να πας στο γραφείο και μετά βγάλε το σακάκι και πήγαινε για ποτό! Θα αφήσεις τους πάντες άφωνους!

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα παπούτσια που έχουν δημιουργήσει «χαμό» στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα