Η μητέρα του Αγγελόπουλου αποκλειστικά στο Πρω1νό: «Μου κόψανε κατά λάθος δύο φωνητικές χορδές»

Ο Κώστας Τσουρός ταξίδεψε στην Σκιάθο και συναντήθηκε με την μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου που δέχτηκε για πρώτη φορά να μιλήσει στην κάμερα. Η κυρία Ράνια μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό για το πρόβλημα υγείας της, τη συμμετοχή του Ντάνου στο Survivor αλλά και τη συμπεριφορά συμπαικτών του που τη στεναχώρησε.

Συγκεκριμένα

είπε για τη συμμετοχή του γιου της στο Survivor: «Γίνεται ένας χαμός με τον Γιώργο και είναι ευχάριστο και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του και όταν βγει με το καλό θα τρελαθεί από τη χαρά του»! Στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός την ρώτησε για την βραχνάδα στη φωνή και η κυρία Ράνια εξομολογήθηκε: « Σε ένα χειρουργείο που έκανα, μου κόψανε κατά λάθος δύο φωνητικές χορδές και από τότε μου έμεινε αυτή η βραχνάδα… Έγινε κατά λάθος βέβαια αλλά εμένα θα μου μείνει»!

Η μητέρα του αγαπημένου παίκτη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο περιστατικό που πάγωσε τις σχέσεις Αγγελόπουλου και Χανταμπάκη. Συγκεκριμένα εξήγησε: «Ο Γιώργος πιστεύει πολύ και ο Χανταμπάκης έθιξε το πιο ευαίσθητο σημείο του… Νευρίασα με τον Χανταμπάκη και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Χούτου… ο Σπαλιάρας γνωρίζονταν με τον γιο μου, είναι καλό παιδί…».

Η κυρία Ράνια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια θα επιθυμούσε για κοπέλα του γιου της από τις παίκτριες του Survivor.

Δείτε το βίντεο:

The post Η μητέρα του Αγγελόπουλου αποκλειστικά στο Πρω1νό: «Μου κόψανε κατά λάθος δύο φωνητικές χορδές» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα