Η μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Μάχης Νικηφοράκη είχε την υπογραφή Figura!

Η Μάχη Νιηφοράκη ήταν η τηλεθεάτρια που απευθύνθηκε λίγο καιρό πριν στη Φαίη μας και την ομάδα της επιθυμώντας να αλλάξει τελείως την εμφάνιση και το στυλ της -σας έχουμε μιλήσει για την καινούργια εβδομαδιαία στήλη που έχει ενταχθεί στη θεματολογία του Πρω1νού και σας αρέσει πάρα πολύ.

Όλα τα μέλη της εκπομπής …έπιασαν αμέσως δουλειά, με στόχο να το πετύχουν και να την κάνουν να χαμογελάσει ξανά και να αποκτήσει την χαμένη αυτοπεποίθησή της. Σημαντική

βοήθεια σε όλο αυτό το εγχείρημα, εκτός από τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα ρούχα, ήταν η βοήθεια των αγαπημένων μας FIGURA.

Σήμερα, η Μάχη Νιηφοράκη περπάτησε στην πασαρέλα της εκπομπής γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά και γεμάτη χαρά και ευτυχία με την καινούργια της εικόνα. Δίπλα της ήταν φυσικά και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημοσθένης Βαρσάμης των FIGURA, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για όλες τις θεραπείες που ακολούθησε. Ας τις δούμε.

Η Μάχη Νικηφοράκη έκανε πολλές διαφορετικές θεραπείες ενυδάτωσης, καθαρισμού, ιατρικό υπέρηχο αντιγήρανσης αλλά και ένα αποκλειστικό πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στα FIGURA με ND YAG LASER σε συνδυασμό με black mask. Τι είναι όμως αυτό;

Δείτε όλα όσα είπε ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα