Η μάσκα νύχτας που θα χρειαστείτε μετά από ένα κουραστικό τριήμερο

Το τριήμερο πέρασε κι εσείς δεν είχατε ησυχία, σας είδα. Ξενύχτια, χορός, brunch, lunch και dinner. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψετε αργά το βράδυ και αύριο πρωί πρωί πρέπει να πάτε στο γραφείο. Τα σημάδια κούρασης θα είναι έντονα και δεν έχετε διάθεση και κουράγιο για έξτρα περιποίηση πριν πέσετε για ύπνο.

Φυσικά θα καθαρίσετε πολύ καλή την επιδερμίδα του προσώπου σας. Τα έχουμε πει αυτά άλλωστε. Όσο κουρασμένες κι αν είστε είναι ένα βήμα που δεν γίνεται να παρακάμψετε. Καλός καθαρισμός, ενυδάτωση και μετά κατευθείαν στο κρεβάτι.

Εμείς όμως έχουμε να σας προτείνουμε και παράλληλα

να σας παρακαλέσουμε σήμερα να κάνετε την υπέρβαση και να απλώσετε μία μάσκα νύχτας. Μια φόρμουλα με αντιοξειδωτικά στοιχεία και υαλουρονικό οξύ στη σύνθεσή της που θα χαρίσει απαλότητα, έξτρα ενυδάτωση στην επιδερμίδα ενώ εσείς κοιμάστε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την εφαρμόσετε, να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας και να κλείσετε τα μάτια σας. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα ενεργά συστατικά.

Εμείς θα σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας:

Chanel Le Lift Firming Anti-Wrinkle Skin Recovery Sleep Mask: Εκτός από ενυδάτωση και θρέψη, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες επανορθώνοντας την όψη.

Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Mask: Χαρίζει στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία. Το αποτέλεσμα υπέροχη λάμψη και τέλειο φινίρισμα.

Lancome Absolue Precious Cells Revitalizing Night Ritual Mask: Τα συστατικά της στοχεύουν στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα και να το αφήσετε να απορροφηθεί. Το αφαιρείτε το επόμενο πρωί.

Vichy Aqua Thermal Sleeping Mask: Έξτρα ενυδατική μάσκα που αφήνει την επιδερμίδα απαλή και φρέσκια. Χάρη στο ιαματικό νερό και τα έλαια που περιέχει θρέφει την επιδερμίδα προσφέροντας λάμψη.

Pixi Nourishing Sleep Μask: Περιέχει ένα κοκτέιλ ελαίων από φρούτα και λουλούδια που επανορθώνουν την επιδερμίδα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τον βραδινό σας ορό με τη συγκεκριμένη μάσκα.

Διαβάστε ακόμη:

Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα αυτά είναι τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθείτε κάθε βράδυ

Δείτε τι κοινό έχει η Lupita Nyong’o με την Annie Lenox και τη Grace Jones

Keywords
Τυχαία Θέματα