Η Μαρία Δρίτσα μας δίνει αποκλειστικά τις πιο τέλειες συνταγές για παγάκια με κατσικίσιο γιαούρτι και γάλα

Σήμερα στο Πρω1νό, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Μαρία Δρίτσα. Η Μαρία είναι λαογράφος-ερευνήτρια και κρατά στα χέρια της τις πιο τέλειες φυσικές συνταγές για προϊόντα που πραγματικά μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που προσεγγίζουμε την ομορφιά!

Στην εκπομπή μας μίλησε για το γάλα της κατσίκας και όλες τις ευεργετικές του χρήσεις για το σώμα και το πρόσωπό μας. Εκείνο που δεν πρόλαβε να μας δείξει λεπτομερώς όμως ήταν τα «μαγικά παγάκια»! Παγάκια φτιαγμένα με γιαούρτι και γάλα κατσίκας που πραγματικά κάνουν θαύματα για το πρόσωπο και, μπορεί να μην πρόλαβε

να μας τα πει τηλεοπτικά αλλά μας τα είπε… διαδικτυακά! Κράτα σημειώσεις…

Παγάκια με βασιλικό
Θα χρειαστείς
Μισό φλυτζάνι κατσικίσιο γιαούρτι
Ένα ματσάκι βασιλικό

Εκτέλεση
Χτυπάμε ελαφρά τον βασιλικό στο γουδί για να ελευθερώσει τα αρώματα και τα έλαιά του. Τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τοποθετούμε το μείγμα στις παγοθήκες.

Σε τι ωφελούν
Αυτά τα παγάκια προσφέρουν αναζωογόνηση και θρέψη σε όλο το πρόσωπο. Βοηθούν ενάντια στα πρηξίματα και την κατακράτηση υγρών και είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνεις ένα… δώρο στον εαυτό σου τις ημέρες που νιώθεις ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.

Παγάκια με αγγούρι
Θα χρειαστείς
Μισό φλυτζάνι κατσικίσιο γιαούρτι
Ένα μικρό αγγούρι

Εκτέλεση
Πολτοποιείς το αγγούρι και παίρνεις τον χυμό του. Αναμειγνύεις τον χυμό με το γιαούρτι και το βάζεις στις παγοθήκες.

Σε τι ωφελούν
Το αγγούρι αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα και καταπολεμά τα πρηξίματα. Είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου και η τέλεια περιποίηση για πριν από το μακιγιάζ σου!

Παγάκια με τριαντάφυλλο
Θα χρειαστείς
Μισό φλυτζάνι κατσικίσιο γάλα
Μια χούφτα ροδοπέταλα αποξηραμένα ή φρέσκα

Εκτέλεση
Χτυπάς τα ροδοπέταλα στο γουδί για να ελευθερωθούν οι χυμοί και το άρωμά τους. Αν έχεις επιλέξει αποξηραμένα φύλλα, απλά τα θρυμματίζεις. Τα ρίχνεις μέσα στο γάλα, ανακατεύεις και στην συνέχεια παγώνεις στις παγοθήκες.

Σε τι ωφελούν
Τα συγκεκριμένα παγάκια τονώνουν την επιδερμίδα, προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και επαναφέρουν την χαμένη λάμψη. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για ένα mini spa στο σπίτι μια τεμπέλικη Κυριακή.

Ενθουσιάστηκες; Και που είσαι ακόμα! Η Μαρία Δρίτσα πραγματικά έχει να σου προσφέρει αμέτρητους φυσικούς «θησαυρούς» και πολλούς από αυτούς θα τους βρεις με ένα απλό κλικ στο site της το www.votanon.gr. Αν ωστόσο θέλεις περισσότερες πληροφορίες ή custom προϊόντα δεν έχεις παρά να στείλεις ένα email στο [email protected] ή ένα μήνυμα στην σελίδα Βοτάνων Λόγος στο facebook!

Keywords
Τυχαία Θέματα