Η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογείται: «Άκουσα ανθρώπους να λένε ”Χάλια, καταστράφηκες”…»

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις γυναίκες που τολμούν τις αλλαγές στο look τους και κάθε φορά που την βλέπουμε με άλλο μαλλί μπερδευόμαστε ως προς το τι της πάει περισσότερο… Νομίζουμε όλα της ταιριάζουν!!!

Αυτή τη φορά η Μαίρη αποφάσισε να κόψει καρέ τα μαλλιά της και να κάνει ξανθές ανταύγειες, κι εμείς είπαμε γι ακόμα μια φορά ”WOW”!

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μίλησε για όλα τα σχόλια που άκουσε ενώ παρότρυνε τις γυναίκες να τολμούν τις αλλαγές στην εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα έγραψε:Λοιπόν έχω την ανάγκη να μοιράστω κατιτίς μαζί σας. Που λέτε εγώ έκοψα τα μαλλιά μου και τα έβαψα. Αντίστοιχης σημασίας πράγμα με το να έτρωγα πρωινό ξερω’γω. Ωστόσο για αυτην μου την απόφαση άκουσα πολλά καλά και κολακευτικά σχόλια [ευχαριστώ], άκουσα ανθρώπους να μην το επικροτούν πολύ ευγενικά [ευχαριστώ] αλλά άκουσα και ανθρώπους να λένε “Χάλια”, “Καταστράφηκες”, “Απαίσια”, “Έγινες κι εσύ σαν όλες τις ξανθιές” μπιριμπιριμπιρι. Άκουσα επίσης ανθρώπους να μου λένε “Μπράβο που το τόλμησες και τι θαρραλέα που είσαι” ή απλά να αναρωτιούνται “Γιατί το έκανες αυτό στον εαυτό σου;”. Θετικά ή αρνητικά, αυτά τα τόσο έντονα σχόλια φυσικά με προβλημάτισαν. Γιατί το έκανα;

Keywords
Τυχαία Θέματα