Η Κατερίνα Γερονικολού εξομολογείται: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο σύντροφός της την απάτησε;

Όμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα και… συναισθηματική, η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, την απιστία και το ενδεχόμενο γάμου.

Η πρωταγωνίστρια του Τατουαζ εξομολογήθηκε πως στον έρωτα γίνεται «χαζή». «Ό,τι και αν συμβεί, εγώ εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Δεν έχω συναίσθηση των πραγμάτων. Βέβαια, δεν είμαι ακόμα στη φάση που μετανιώνω. Πολλές φορές οι φίλες μου δεν εγκρίνουν τις επιλογές μου, όμως εμένα μου αρέσουν» προσθέτει. Αυτό που δεν συγχωρεί σε μια σχέση είναι η απιστία. «Μου έχει συμβεί να μάθω ότι κάποιος σύντροφός μου με απάτησε. Μπορεί να μη χώρισα την επόμενη μέρα, όμως έγινε μετά από δέκα μέρες. Προσπάθησα να συγχωρήσω, αλλά δεν τα κατάφερα». Μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζει πως η ίδια δεν έχει απατήσει ποτέ σύντροφό της.

Αυτή η περίοδος είναι πολύ καλή για τα συναισθηματικά της. Τι άποψη έχει όμως για τον γάμο και την απόκτηση ενός παιδιού; «Στο μυαλό μου ο γάμος και το παιδί δεν είναι κοντά. Αυτή την περίοδο φίλες μου που έχουν γίνει μανούλες μού λένε ότι δεν περνάνε κι εύκολα! Οπότε είμαι σε σοκ. Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά έχω μπροστά μου μια δεκαετία για αυτό» εξηγεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα