Η Ιωάννα Λίλη αποχωρίστηκε τα κοτσιδάκια – Δείτε την με ολοκαίνουριο look

Μπορεί το κοινό να την γνώρισε μελαχρινή, η ίδια όμως απέδειξε με το πέρασμα του χρόνου ότι πειραματίζεται με το look της! Την Ιωάννα Λίλη την έχουμε δει λοιπόν με διαφορετικές αποχρώσεις και κομμώσεις στο μαλλί της και καμία δεν μας έχει απογοητεύσει.

Το τελευταίο διάστημα την είδαμε με look αλά Survivor! Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε κοτσιδάκια τα μαλλιά της κερδίζοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει για να τα αποχωριστεί είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Η Ιωάννα Λίλη θέλοντας να αλλάξει το μαλλί

της επισκέφτηκε το κομμωτήριο της και μας έδειξε το αποτέλεσμα, ευχαριστώντας το προσωπικό για την υπομονή του. Μάλιστα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με μαλλί αφάνα και έγραψε στη λεζάντα: ”Παρελθον απο σημερα τα κοτσιδάκια-δεν ειναι σαν να εβαλα το χερι στην μπρίζα? Ευχαριστω την @lina_chatzipanagiotou -την Λόις και το Μαράκι μου-για την υπομονη που εδειξαν για την αφαίρεσή τους!!!Πολλα φιλια σε ολους!!!!”.

Δείτε την εικόνα:

Παρελθον απο σημερα τα κοτσιδάκια-δεν ειναι σαν να εβαλα το χερι στην μπρίζα?Ευχαριστω την @lina_chatzipanagiotou -την Λόις και το Μαράκι μου-για την υπομονη που εδειξαν για την αφαίρεσή τους!!!Πολλα φιλια σε ολους!!!! #bigdaytoday #removingboots #bigkissto @lina_chatzipanagiotou #lois_and_ #mysweatdaughter #fortheirpatience #manykisseesmyfriends ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις Σεπ 6, 2017, 1:45πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα