Η εξομολόγηση του Λευτέρη Παρασκευά για το οικογενειακό πρόβλημα: ”Είναι κάτι πολύ σοβαρό… Δεν ήθελα να επηρεάσω το κοινό και τους συμπαίκτες μου”

O Λευτέρης Παρασκευάς για ακόμα μια εβδομάδα είναι ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους για αποχώρηση. Οι δύο παίκτες που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους παίκτες για τα συναισθήματά τους λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος με τον Λευτέρη Παρασκευά να εξομολογείται: ”Είμαι καλά, παρόλο που τις τελευταίες ημέρες ήμουν λίγο περίεργα και με ένα οικογενειακό πρόβλημα που είχα”.

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλοντας να διευκρινίσει τα όσα είπε ο παίκτης του Nomads τόνισε πως αν υπάρχει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα η παραγωγή φροντίζει να τους ενημερώσει όπως και έγινε στην περίπτωσή του. Ο Λευτέρης με τη σειρά του συμπλήρωσε: ”Είναι κάτι πολύ σοβαρό που συμβαίνει στην οικογένειά μου, στο οποίο δεν ήθελα να αναφερθώ για να μην επηρεάσω ούτε το κοινό ούτε τους συμπαίκτες μου. Το βιώνω όσο είμαι στο Nomads… Δύσκολο…”

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα