Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/10

Η μόδα αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο πλευρό σου και σε… βοηθάει να συνδυάσεις με τον πιο ωραίο και stylish τρόπο αυτά που μέχρι τώρα φοβόσουν και θεωρούσες τελείως ανόμοια -από υφάσματα, μέχρι prints.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής με ένα foral πουκάμισο, σεταρισμένο με μια καρό μίνι φούστα -και τα δύο κομμάτια είναι από την εταιρεία

Zini. Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με over the knee δερμάτινες μαύρες μπότες Tsakiris Mallas και γυαλιά ηλίου Charlie Max.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τα έντονα μάτια και τα άχρωμα χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα half pony tail.

Το Fashion Tip της ημέρας: Η σεζόν ευνοεί τις τολμηρές, αυτές που δεν φοβούνται να αναμείξουν σε μια εμφάνιση διαφορετικά prints δημιουργώντας ένα άκρως προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ. Τολμήστε το και δεν θα χάσετε!

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/10

Keywords
Τυχαία Θέματα