Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/1

To Athleisure, η τάση που ξεκίνησε τον προηγούμενο χρόνο στη μόδα, εξακολουθεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή τη σεζόν και μας αρέσει πολύ, αφού υποστηρίζει την πλήρη απενοχοποίηση των αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων. Ναι πια δεν προορίζονται μόνο για το γυμναστήριο ή για χαλαρές στιγμές μέσα στο σπίτι, αλλά αντίθετα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ, τόσο στη δουλειά, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις.

Στην τάση αυτή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την Desiree Fashion

που αποτελείται από ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι με μάο γιακά και ρίγα στα πλαϊνά του παντελονιού και λευκό T-shirt.

Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γκρι σκούρα αθλητικά παπούτσια Superga με λευκά κορδόνια και εντυπωσιακά δαχτυλίδια από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε ψυχρές αποχρώσεις, τα ροζ χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/1

Keywords
Τυχαία Θέματα