Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/9

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι το δέρμα. Είτε μιλάμε για σακάκια και φούστες, είτε για παντελόνια και φορέματα. Αυτήν ακολούθησε σήμερα πιστά η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό -χτες, όπως γνωρίζετε δεν βγήκε στον αέρα λόγω απεργίας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μίνι λευκό δερμάτινο φόρεμα με sixtees αναφορές -κοντό μανίκι και εβαζέ- από την εταιρεία Access.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ροζ booties Tsakiris Mallas.

Το natural μακιγιάζ της με τις γυαλάδες και τις γήινες αποχρώσεις έγινε σήμερα από την Γωγώ Νικηφοράκη και τα χαλαρά κυματιστά μαλλιά της από τον Δημήτρη Στράτο.

Το Fashion Tip της ημέρας: Συνδυάστε το δέρμα με κομμάτια από δαντέλα και έντονα χρώματα για ένα ακόμα πιο stylish αποτέλεσμα. Για μια ακόμα πιο sexy εμφάνιση, ακολουθήστε το παράδειγμα του σχεδιαστή David Koma και φορέστε δερμάτινες φούστες ή παντελόνια με πουλόβερ με έναν ώμο και βαθύ ντεκολτέ.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/9

Keywords
Τυχαία Θέματα