Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 27/10

Εκτός από το γκρι που σας έχουμε πει πολλές φορές πως πρωταγωνιστεί στην χρωματική παλέτα αυτής της σεζόν, μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας είναι και τα 70’s στοιχεία, στα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Η Φαίη μας, στη σημερινή της εμφάνιση τα πάντρεψε αρμονικά, δημιουργώντας ένα look που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ σε μια έξοδο. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με

ένα γκρι πλεκτό midi φόρεμα με 70’s στοιχεία -αναφερόμαστε στο μανίκι καμπάνα- από την εταιρεία Access.

Η εμφάνισή της που έφερε και σήμερα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες γόβες Gianna Kazakou, φορεμένες με ένα μαύρο καλτσάκι, με ασημένιες πινελιές, που έφτανε μέχρι τον αστράγαλο.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστούσαν σε αυτό το ιδιαίτερο smoky σε γκρι αποχρώσεις, το μπελ ελεκτρίκ μολύβι τόσο στην εσωτερική γραμμή του ματιού, όσο και εξωτερικά και τα μπεζ ροζ χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα διπλό pony tail.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26/10

Keywords
Τυχαία Θέματα