Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 25/9

Μπορεί οι επιρροές από την… Άγρια Δύση και το αγαπημένο… αστεράτο print να συνυπάρχουν αρμονικά σε μια εμφάνιση; Ναι και μάλιστα το αποτέλεσμα να είναι πρωτότυπο, τέλειο και super stylish.

Αναφερόμαστε φυσικά στη σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας που είχε πολλά και διαφορετικά στοιχεία αλλά που όλα έδεναν αρμονικά μεταξύ τους -για άλλη μια φορά θα σας τονίσουμε πως η μόδα είναι ένα παιχνίδι

που δεν πρέπει να το φοβάστε και πως όλα είναι θέμα σωστού συνδυασμού.

Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Φαίης σήμερα στο @toprwino_ant1 τώρα στο www.faysbook.gr #fayslook #faysbookgr #style #ootd #day6

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις Σεπ 25, 2017, 7:21πμ PDT

Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα εκρού πουκάμισο με μαύρα αστέρια και βολάν, σεταρισμένο με μια μίνι μαύρη δερμάτινη φούστα και τα δύο από την εταιρεία BSB. Το… western look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα booties Mark Milan, ασημένιο κολιέ με αστέρι Folli Follie και γυαλιά ηλίου Charlie Max.

To natural μακιγιάζ της με τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις έγινε από τον Γιάννη Σίσκο και τα σπαστά και ανάλαφρα μαλλιά της με την χωρίστρα στο πλάι από τον Δημήτρη Στράτο.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/9

Keywords
Τυχαία Θέματα