Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22/11

Το total black, η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή μπορεί να απογειωθεί με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και να δείχνει σούπερ μοδάτο και στυλάτο. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από μαύρη μπλούζα ζιβάγκο με λοξό βολάν στο μπροστινό μέρος και ένα μαύρο cigarette

παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ ζώνη στη μέση από προσωπική συλλογή, leopard γόβες που αφήνουν ακάλυπτη την φτέρνα με λουράκι Maria Kotsonas shoes και χρυσά σκουλαρίκια κρίκοι με αστεράκια Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας η Φαίη μας πόζαρε με γυαλιά ηλίου και τσάντα επίσης από την Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το σημερινό μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL. Στα χείλη χρησιμοποίησε το κραγιόν 218 της YSL και το nude μολύβι για το περίγραμμα της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ψηλό pony tail, δίνοντάς του εντυπωσιακό όγκο με το Materialiste της Kerastase.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/11

Keywords
Τυχαία Θέματα