Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/12

Σας έχουμε πει πολλές φορές πως το jumpsuit, η ολόσωμη δηλαδή φόρμα είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο βολικά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Γι’ αυτό άλλωστε και όλες έχετε αρκετά, από μονόχρωμα και πολύχρωμα μέχρι διακοσμημένες με διάφορα στοιχεία ή ενδιαφέροντα prints, που τα φοράτε τόσο το καλοκαίρι, όσο και το χειμώνα.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα jumpsuit Zini που έδινε την εντύπωση

δύο κομματιών. Στράπλες, με πλεκτό γκρι μπούστο και καρό παντελόνι, επίσης σε αποχρώσεις του γκρι.

Το look της που έφερε για ακόμα μια φορά την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γκρι ψηλοτάκουνες δερμάτινες γόβες με χοντρό τακούνι Mark Milan και δερμάτινο τσόκερ με μαύρο ιριδίζον στοιχείο από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα μάτια σε ψυχρές αποχρώσεις, τις έντονες γυαλάδες και το έντονο φούξια κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με όγκο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/12

Keywords
Τυχαία Θέματα