Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/1

Η μόδα, εκτός από το ωραιότερο παιχνίδι είναι και η τέχνη που ανακυκλώνεται γρηγορότερα. Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές… πεθύμησαν τα 70’s και τους έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους, γεμίζοντας τα catwalks με παντελόνια καμπάνες, σιφόν ανάλαφρες μπλούζες, wrap φορέματα, χοντρά τακούνια κ.α.

Από αυτή τη δεκαετία ήταν εμπνευσμένη και η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο της BSB που αποτελείται από μια λευκή μπλούζα με διαφάνεια και βολάν, συνδυασμένη με ένα μπλε τζιν με ελαφριά καμπάνα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γκρι booties, μυτερά με χοντρό τακούνι, Mark Milan και σκουλαρίκια πεταλούδες σε ροζ χρυσό από την Wonderfly Collection της Folli Follie -για τις ανάγκες της φωτογραφίας η Φαίη μας πόζαρε φορώντας παλτό BSB και γυαλιά ηλίου Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο banana bun με όγκο, χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Μια ματιά ακόμα: Η πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα