Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/10

Το καμηλό, ένα από τα πιο ωραία και χαρακτηριστικά χρώματα της chic γυναικείας γκαρνταρόμπας αποτελεί μεγάλη τάση για τη σεζόν που διανύουμε. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού είναι ουδέτερο αλλά και glam και χωρίς καμία αμφιβολία ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας, ενώ μπορεί άνετα να φορεθεί όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις.

Σε αυτό το χρώμα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα αμάνικο jumpsuit -η αγαπημένη δηλαδή ολόσωμη φόρμα- σε καμηλό, από την Toi&moi. Το look της που έγινε

και σήμερα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες ταρταρούγα γόβες Dukas, γυαλιά ηλίου Charlie Max και τέλειο χρυσό κολιέ Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τις γήινες και λαμπερές αποχρώσεις που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, ο οποίος της έφτιαξε beach waves -κορίτσια,σας συμβουλεύουμε να κάνετε ότι μπορείτε για να κρατήσετε… ζωντανό το καλοκαίρι.

To Fashion Tip της ημέρας: Σήμερα σου έχουμε όχι μόνο ένα, αλλά τρία. Φώτισε το look σου αντικαθιστώντας την μαύρη φούστα με μια σε καμηλό χρώμα. Συνδύασέ το με μαύρο και πέτυχε τον πιο ωραίο και κλασικό συνδυασμό, παίζοντας με χρυσά αξεσουάρ. Φόρεσε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του καμηλό σε μια εμφάνιση και απογείωσε το στυλ σου.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/10

Keywords
Τυχαία Θέματα