Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/10

Τα λουλούδια, το κορυφαίο print της Άνοιξης, είναι στη μόδα και αυτό το Φθινόπωρο. Ξέρουμε πως το λατρεύετε γιατί σας εξασφαλίζει ένα πολύ μοδάτο αποτέλεσμα, σας ανεβάζει αμέσως τη διάθεση και σας φτιάχνει την ψυχολογία με τα έντονα χρώματα και σίγουρα θα αποτελέσει το πιο ωραίο αντίδοτο στον καιρό που σε λίγο θα γίνει σκοτεινός και μουντός.

Στην τάση αυτή είπε ναι και η Φαίη μας. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα σεμιζιέ floral φόρεμα από την εταιρεία

Access, συνδυασμένο με μαύρα booties Kotsonas shoes και εντυπωσιακά σκουλαρίκια Folli Follie -το look της έγινε για ακόμα μια αφορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα.

O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας σε λαμπερές και γήινες αποχρώσεις που έγινε με προϊόντα YSL, εκτός από τα χείλη, στα οποία χρησιμοποίησε το κραγιόν Νο 101 της εταιρείας Armani και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα pony tail με όγκο.

Το Fashion Tip της ημέρας: Επιλέξετε ρούχα που το μέγεθος των λουλουδιών τους ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπό σας. Αν πείτε ναι σε μεγάλα, τότε θα πρέπει να ξέρετε πως αυτά θα τονίσουν τα σημεία σας με τα παραπανίσια κιλά και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 17/10

Keywords
Τυχαία Θέματα