Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/6

Μετά από την εμφάνιση με τις 60’s αναφορές – φόρεμα, μαλλιά και μακιγιάζ- που έκανε χτες στο Πρω1νό η Φαίη μας, σήμερα αποφάσισε να κλείσει αυτή την εβδομάδα του Ιουνίου με ένα σύνολο που φωνάζει από μακριά… ελληνικό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μακρύ boho φόρεμα με λεπτομέρειες

από βολάν και δαντέλα σε εκρού από την εταιρεία Access. Τo look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ σανδάλια Tsakiris Mallas και Follie Follie σκουλαρίκια.

Yeah Friday! Ολες οι λεπτομερειες για το #ootd της Φαιης στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr #fayslook #faysbookgr #fashion #style ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις Ιούν 16, 2017, 5:27πμ PDT

O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα Estee Lauder -στα χείλη χρησιμοποίησε το κραγιόν Νο 140 της ίδιας εταιρείας- και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, κάνοντάς της ένα ατημέλητο πιάσιμο, χτένισμα απλό, εύκολο και girly που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις, απλές και επίσημες.

Το tip της ημέρας: Τo look της Φαίης μας μπορεί να υιοθετηθεί όλες τις ώρες, τόσο στο νησί όσο και στην πόλη, ενώ σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα αν είστε καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/6

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα