Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/03

Σας έχουμε πει πολλές φορές πώς το baby pink, αυτή η τόσο ωραία, “αθώα” και girly απόχρωση, είναι το απόλυτο trend και μπορείτε να το φορέσετε όλες σας, τόσο σε ρούχα, όσο και αξεσουάρ, και να μην θυμίζετε με τίποτα κούκλα που περιμένει υπομονετικά σε ράφι πολυκαταστήματος για να καταλήξει στο καλάθι ενός μικρού κοριτσιού και μετέπειτα στο δωμάτιό του.

Η Φαίη μας την επέλεξε σήμερα για την εμφάνισή της στο Πρω1νό σε 3/4 ψηλόμεση παντελόνα, συνδυασμένη με cropped πτι καρό πουκάμισο σε

λευκό και μαύρο, και τα δύο κομμάτια είναι από την εταιρεία Zini.

To look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με baby pink καστόρινα πέδιλα DUKAS και ρολόι Breeze.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας, φρέσκο, ανάλαφρο, νεανικό και 60’s με eyeliner και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα banana bum με όγκο και ολοκλήρωσε με μια μαύρα στέκα.

Extra tip: Αντιγράψτε το χτένισμα της Φαίης μας όλες τις ώρες και ειδικά εκείνες τις ημέρες που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα και ψάχνετε αγωνιωδώς την πιο ωραία και τέλεια λύση.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/3

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/03 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα