Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/5

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα jumpsuit -αναφερόμαστε φυσικά στην ολόσωμη φόρμα, ένα από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα όπως σας έχουμε πει άπειρες φορές- και για τις ημέρες του καύσωνα, αφού είναι άνετο, ευκολοφόρετο και δροσερό. Αν το επιλέξετε μάλιστα και σε μια έντονη απόχρωση, ακριβώς όπως το σμαραγδί που επέλεξε για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού η Φαίη μας, τότε θα έχετε κερδίσει και τον τίτλο της stylish.

In green ✨ολες οι λεπτομερειες

για το #ootd της Φαιης σημερα στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr #fayslook #faysbookgr #fashion #style #emerald @roulamoniaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις Μάι 15, 2017, 6:00πμ PDT

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ολόσωμη φόρμα σε σμαραγδί από την εταιρεία BSB, συνδυασμένη με μπεζ wedges Jessica Simpson από τον Καλογήρου -το styling έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου του προσωπικού της στυλίστα.

O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια και αφήνοντας τα χείλη natural και ο Δημήτρης Στάτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο -ένα χτένισμα απαραίτητο για τις ημέρες με καύσωνα.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/5

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 15/5 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα