Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/6

Τζιν και μπλουζάκι, ένας τέλειος και σούπερ βολικός συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, τόσο στην πόλη, όσο και τα βραδάκια στο νησί, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Σημασία έχει πάντα τα αξεσουάρ που θα προσθέσετε, που όπως σας έχουμε πει έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να καταστρέψουν ή να απογειώσουν μια εμφάνιση. Τελειοποιήστε τον με flip flops ή σανδάλια για ένα πιο casual look και με με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules για μια πιο ειδική περίσταση.

Summer in the city

☀️Ολες οι λεπτομερειες για το #ootd της Φαιης σημερα στο @toprwino_ant1 τωρα στο www.faysbook.gr #faysbookgr #fayslook #fashion #style @roulamoniaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις Ιούν 14, 2017, 8:01πμ PDT

Σε αυτόν τον συνδυασμό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα μακό άσπρο μπλουζάκι με βολάν Frnch και ένα γκρι ανοιχτό skinni jean Circle Of Trust και τα δύο από την 2803 Fashion Loft.

Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan, τσόκερ με μαύρη αλυσίδα Follie Follie και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας.

To σημερινό μακιγιάζ της, ηλιοκαμένο και με γυαλάδες στα ζυγωματικά επιμελήθηκε ο Γιάννης Σίσκος και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, φτιάχνοντάς της τέλεια και ανάλαφρα κύματα.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/6

The post Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα