Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/11

Το ξέρουμε πως αγαπάτε τα καρό και συχνά τα φοράτε, τόσο σε ρούχα, όσο και σε αξεσουάρ. Και η Φαίη μας έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης στο κλασικό αυτό print, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό μακριά καρό φούστα σε άσπρο, μαύρο, γκρι και μπεζ, συνδυασμένη με ένα μαύρο ζιβάγκο και τα δύο από την BSB.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του

Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε τέλεια με γκρι καστόρινα booties μυτερά με ψηλό χοντρό τακούνι Mark Milan και εντυπωσιακά σκουλαρίκια Folli Follie -για τις ανάγκες της φωτογράφησης, πόζαρε με παλτό και καπέλο από την BSB.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Bobbi Brown και κυρίαρχα στοιχεία τα έντονα τονισμένα μάτια με eyliner και μεταλλική γκρι σκιά.

Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος χρησιμοποίησε την πούδρα Osis + της Schwarzkopf και της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα από τα πιο αγαπημένα σας, εύκολα και βολικά χτενίσματα που ταιριάζει σε όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, γνωστό ως μισό – μισό με όγκο

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/11

Keywords
Τυχαία Θέματα