Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/12

Τo body, το απόλυτο top των 90’s που οι μεγαλύτερες σίγουρα είχατε φορέσει, κάνει το τελευταίο διάστημα δυναμικό comeback. Αν δεν το γνωρίζετε και δεν έχετε ήδη κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας, τότε ήρθε η ώρα να βγείτε για shopping -όχι, αν δεν θέλετε να ξοδέψετε αρκετά, τότε θα βρείτε στην αγορά πολλά σε σούπερ οικονομικές τιμές.

To body λοιπόν σας εγγυάται τέλεια εφαρμογή και κάνει ακόμα πιο λεπτή τη μέση σας, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με ψηλόμεσα ρούχα, όπως παντελόνες,

φούστες και σορτς. Ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίης μας στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με ένα σύνολο από την Access που αποτελείται από λευκό body με διαφάνεια στους ώμους, αμάνικο και λαιμό μάο με κούμπωμα και μπεζ ψηλόμεση παντελόνα με χρυσά κουμπιά στη μέση. Το look της ολοκληρώθηκε με μπεζ ψηλοτάκουνα booties Dukas και εντυπωσιακό βραχιόλι Folli Follie και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με γυαλιά ηλίου και τσάντα Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστούσαν τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της μια βαγκ, χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12/12

Keywords
Τυχαία Θέματα