Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1/12

Το tuxedo dress αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το πιο hot φόρεμα της σεζόν. Δανεισμένο από την.. ανδρική γκαρνταρόμπα, κλειστό στο πάνω μέρος και μίνι, αναδεικνύει τα πόδια σας και είναι απόλυτα σέξι και θηλυκό.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου με ένα tuxedo dress από την Access, μαύρο και off shoulder με λεπτομέρεια στο μανίκι -αναφερόμαστε στην μανσέτα του πουκαμίσου.

Το look της που έγινε

όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε τέλεια με καλσόν λεπτό δίχτυ, μαύρα μυτερά booties με λεπτό τακούνι Gianna Kazakou και αλυσίδα τσόκερ από την Folli Follie.

Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της Bobbi Brown και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια -συγκεκριμένα τόνισε την κόγχη με σκούρο καφέ και πέρασε στο καπάκι την μεταλλική λάμψη Hit Ray από την ίδια εταιρεία – και τα μήλα και τα χείλη σε ροδακινί αποχρώσεις.

Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια κύματα κάνοντας την χωρίστρα στην άκρη, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ και είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/11

Keywords
Τυχαία Θέματα