Η διάσημη blogger Leonie Hanne μας δείχνει 5 outfits για να μπούμε σε κλίμα Σεπτεμβρίου

Η Leonie Hanne είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας fashion bloggers. Έχει πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο instagram και έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου κοινού που ασχολείται με τη μόδα. Η όμορφη Leonie δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τα ταξίδια

της αλλά και την καθημερινότητά μας.

Εμείς επιλέξαμε 5 looks της Leonie που είναι ιδανικά για τον Σεπτέμβριο που στη χώρα μας είναι πάντα αρκετά ζεστός.

#1. Το τζιν που τελειώνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο θα είναι και φέτος μεγάλη τάση και είναι ιδανικό για τους φθινοπωρινούς μήνες. Η Leonie το συνδυάζει με ένα off-the-shoulder top και σαμπό με γκλίτερ που είναι επίσης huge fashion trend τη νέα σεζόν.

#2. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας τον αξεσουάρ και αυτό να το θυμάσαι! Μπαντάνες, κορδέλες, φουλάρια, καπέλα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς θα είναι μεγάλη τάση της σεζόν. Όσο για τα αγαπημένα μου scrunches σου ετοιμάζω ολόκληρο άρθρο-αφιέρωμα.

#3. Στην Ελλάδα που το καλοκαίρι επεκτύνεται μέχρι και τον Οκτώβριο συνήθως, το σορτς συνδυάζεται φανταστικά με αέρινα μακριμάνικα τοπ.

#4. Τα crop top συνεχίζουν να αποτελούν αγαπημένη τάση και γιατί όχι;

#5. Τα μάξι φορέματα πλέον φοριούνται όλο τον χρόνο καθώς όλα τα brands έχουν λανσάρει φορέματα με μακριά μανίκια, αλλά και φορέματα με πιο φθινοπωρινά-χειμερινά υφάσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα