Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε νονά – φωτο

Για δεύτερη φορά νονά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου! Η όμορφη ηθοποιός που θα την βλέπουμε και φέτος στην γνωστή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” βάφτισε τη μικρή Αλεξάνδρα την κόρη φιλικού της ζευγαριού και είναι πολύ ευτυχισμένη γι΄αυτό!

Η ηθοποιός βρέθηκε στην όμορφη Άνδρο για τη βάφτιση με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και τους γονείς της! Και μπορεί η μικρή νεοφώτιστη να κοιμήθηκε αλλά οι γονείς οι νονοί και οι καλεσμένοι χόρεψαν ήπιαν και διασκέδασαν μέχρι να ξημερώσει!

H Αθηνά έλαμπε μέσα στο sexy & chic φόρεμά της δημιουργία του Χρήστου Κωσταρέλου και ευχήθηκε στη νεοφώτιστη βαφτιστήρα της να ζήσει και μέσω Instagram!

Blessed Έγινα για δεύτερη φορά νονά!!!!Να μας ζήσει η Αλεξάνδρα μας Dress by @christoscostarellos #baptism #costarellos #greekdesigner #godparents #godmother #godmotherduties #onlylove #luckyme #valentinoshoes #andros #islandlife #specialday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις Σεπ 2, 2017, 11:48πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα