Η ατάκα της Ζαρίφη στη Μενεγάκη για τον Παντζόπουλο και η αντίδραση της παρουσιάστριας!

Η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη έχουν συνεργαστεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο, οι επαγγελματικοί τους δρόμοι χωρίστηκαν. Παρόλα αυτά, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και κάθε φορά που συναντιούνται τηλεοπτικά, χαρίζουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές γέλιου.

Η παρουσιάστρια του Open βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην “Ελένη” και συναντήθηκε μετά από καιρό με τους παλιούς της συνεργάτες. Η Ελένη Μενεγάκη

την υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και λίγο αργότερα οι ατάκες “πήραν” φωτιά!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μετά από ερώτηση που δέχτηκε από την παρουσιάστρια για το αν βγαίνει έξω, αναφέρθηκε στον Μάκη Παντζόπουλο: «Βγαίνω μετά το θέατρο. Όσο μπορώ βγαίνω. Σας βλέπω και εσάς. Τι συμβαίνει με τον Μάκη, μην πάρω κάνα τηλέφωνο; Κάτι ούζα βλέπω…», με την Ελένη να της απαντάει: «Βλέπεις τίποτα περίεργο; Εμείς ξέρεις σταθερά».

Μάλιστα λίγο αργότερα η Ζαρίφη της αποκάλυψε πως παρακολουθεί μια ξένη σειρά και πως ένας από τους ηθοποιούς είναι κλώνος του Μάκη Παντζόπουλου. «Μην που πεις ότι βρήκανε το αγόρι μου στο εξωτερικό να παίζει; Στο Μεξικό. Θα ελέγξω», σχολίασε η Ελένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση τους, η Ελένη την ρώτησε: «Πιστεύεις ότι ξέρω ότι είσαι η Κατερίνα Ζαρίφη»; Ο λόγος που της έκανε την ερώτηση αυτή, ήταν γιατί οι συνεργάτες της, της είχαν γράψει σε μια καρτέλα το όνομα της παρουσιάστριας. Φυσικά, η παρουσιάστρια του Open έκανε χιούμορ και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Nomads-Μαδαγασκάρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα