Η αποκάλυψη της Στέλλας Μιζεράκη: «Έχω χτυπήσει άνδρα γιατί…»

Πρόκειται για μια περσόνα που γνωρίσαμε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν μέσα από το παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power Of Love. Ο λόγος την Στέλλα Μιζεράκη, η οποία μαζί με τον πρώην σύντροφό της Πάνο Ζάρλα, κατάφεραν να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές του show. Μάλιστα, στη συνέχεια ο ΣΚΑΙ, τους έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην παρουσίαση αναλαμβάνοντας το τιμόνι

της καλοκαιρινής εκπομπής «Σκάσε και κολύμπα». Ωστόσο, το project ολοκλήρωσε τον κύκλο του μόλις στα 33 επεισόδια.

Η Στέλλα Μιζεράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα φαίνεται πως προχώρησε στην προσωπική της ζωή, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην της και εφοπλιστή Γιάννη Λεβεντάκη, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι του Αντ1, «Game Of Love».

Η Στέλλα βρέθηκε καλεσμένη στη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου και μίλησε για όλα. Για την προσωπική της ζωή, για τη σχέση της με τους άντρες, αλλά και την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Όταν ήμουν στο δημοτικό λόγω φωνής ο μπαμπάς μου με μπέρδευε με τον αδελφό μου, έχω μεγάλη προίκα», είπε χαρακτηριστικά η Στέλλα Μιζεράκη.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι οι άνδρες την φοβούνται για κάποιο λόγο: «Έχω χτυπήσει άνδρα, με φοβούνται. Έχω τις κατακτήσεις μου. Οι άνδρες είναι διαχυτικοί, μου έχουν στείλει διάφορες φωτογραφίες. Δεν αποκλείω καμία επανασύνδεση από το παρελθόν μου, δεν έχω αγκυροβολήσει ακόμη».

Η πρώην παίκτρια του Power Of Love, αυτή την περίοδο εργάζεται σε μια εταιρία marketing, ωστόσο δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τηλεόραση, αν της γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. «Θέλω να ασχοληθώ με την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να συμμετάσχω στο πρωινό του ΑΝΤ1, θαυμάζω τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Το συγκινητικό αντίο στο Mega – Τι είπε η Φαίη;

Keywords
Τυχαία Θέματα