Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση: “Σοκάρομαι, δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό”

Χθες, έγινε γνωστό μέσω του “Πρω1νού” πως η Τίνα Μιχαηλίδου παραιτήθηκε από την εκπομπή “Ώρα για Μελέτη” και από τον Alpha, λόγω κακής σχέσης με τον Νίκο Μάνεση. 

Ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας βρέθηκε στο κανάλι της Κάντζας και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις της Τίνας Μιχαηλίδου μετά την παραίτησή της.

Μάλιστα, δηλώσεις του έκανε και ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος απάντησε για πρώτη φορά για τη δημοσιογράφο και παράλληλα μίλησε για τις σχέσεις του με την Ελεονώρα Μελέτη, που όπως όλα δείχνουν είναι τεταμένες.

Δηλώσεις στο “Πρω1νό” έκανε και

η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ενημερώθηκε από τον δημοσιογράφο για τα όσα είπε ο παρουσιαστής και έδωσε τις δικές της απαντήσεις. Φυσικά, σχολίασε και το “καρφί” του Νίκου Μάνεση για τη στάση του σώματος της στην εκπομπή που παρουσιάζει.

“Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι.

Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης. Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε… αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε.

Έχω πολλές στάσεις σώματος όταν παρουσιάζω μια εκπομπή. Χαίρομαι που γίνομαι πρότυπο και εμπνέω ανθρώπους να αποκτούν στάση σώματος. Το ότι ο κύριος Μάνεσης δεν έχει την επιμέλεια της εκπομπής δεν το έχει δηλώσει κανείς, πλην του κυρίου Μάνεση. Ούτε ο σταθμός ο ίδιος.”, είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Μάνεσης αποκλειστικά στο Πρω1νό: Η απάντηση στην Μιχαηλίδου, οι φήμες για bullying και όσα ξεκαθάρισε για την εκπομπή της Μελέτη! 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Φορτισμένη η Τίνα Μιχαηλίδου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την παραίτησή της από τον Alpha 

Άγριες Μέλισσες-Εξελίξεις: Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συγκρατούμενή της Χατζίδου 

Keywords
Τυχαία Θέματα