Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την τηλεοπτική τους συνάντηση!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Οι δύο τους είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, μέσω της οποία αποκαλύφθηκε και το νέο επαγγελματικό βήμα του νικητή του Survivor.

Όπως αποκάλυψε, “έδωσε” τα χέρια με τον Alpha και θα τον δούμε στην τηλεοπτική σειρά Τατουάζ. «Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο

για εμένα και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που είναι κάτι καινούριο για εμένα. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ. Ήταν μία μεγάλη πρόταση για εμένα. Δεν είναι κάτι που αποφάσισα χτες και είπα πάμε. Η πρόταση μου είχε γίνει από το καλοκαίρι. Και ο Αντρέας και ο Κούλης μετά από όλα αυτά που συζητήσαμε έχουμε δει ότι είναι εφικτό. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το καινούριο το πράγμα. Έχουν δείξει ότι είναι μία τρομερή ομάδα και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να μπω σε όλη αυτή την επιτυχία.», ανέφερε.

H Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και του ευχήθηκε για το νέο του ξεκίνημα. Συγκεκριμένα, έγραψε: “… καλη επιτυχια στο τατουαζ Γιωργο κ με το δεξι στο καναλι μας ”!

Δείτε την ανάρτηση της:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 19 Ιαν, 2018 στις 6:40 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα