Η αναφορά της Ελένης Τσολάκη στο σύζυγο της: “Φέτος, στολίσαμε το πρώτο μας…”

Η Ελένη Τσολάκη αναμφίβολα διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον Παύλο Πετρουλάκη.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά της, ενώ είναι ελάχιστα τα κοινά στιγμιότυπα με τον σύζυγο της. Ωστόσο, αυτή τη φορά σε ένα από τα κείμενα της στο elenitsolaki.gr αναφέρθηκε στον σύζυγο της. Αφορμή στάθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους.

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα

που θα περάσουν ως παντρεμένοι, γι’ αυτό και θέλησε να γράψει: “Φέτος στολίσαμε το πρώτο μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν παντρεμένοι! Μπορεί να ήταν κάπως νωρίς, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατήσω τη χαρά μου. Επίσης έτσι θα έχω τη δυνατότητα να το χαρώ περισσότερες μέρες! Άλλωστε ποτέ δεν είναι κακό να κάνεις κάτι που ξέρεις πως θα λειτουργήσει τόσο όμορφα για σένα και τη ψυχή σου”.

Μακαρι καθε σπιτι φετος να εχει την ευλογια να ζησει τις γιορτινες μερες με αγαπη κ υγεια!!!Ας αφησουμε το φως να μπει στη ψυχη μας… #christmas #smile #light #live #love #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις Νοέ 17, 2017, 10:50πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα