Η Willow Smith είναι η… εξωγήινη θεά του Mugler!

Η περίπτωση της Willow Smith έρχεται να επιβεβαιώσει το κλισέ του Κοέλιο, ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, η 20χρονη τραγουδίστρια (κόρη του Will Smith και της Jada Pinkett Smith), “πάντοτε ενδιαφερόμουν για ο,τιδήποτε είχε να κάνει με τους εξωγήινους. Οι μυθικές

θέες με εμπνέουν πάρα πολύ, διαβάζω συνέχεια για αυτές. Από τότε που ήμουν 11 ή 12 χρονών, το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω μια εξωγήινη θεά” – και να που αυτό συνέβη, απλά με διαφορετικό τρόπο: η Willow Smith είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Mugler Alien Goddess Eau de Parfum, που “μυρίζει ακριβώς όπως πιστεύω πως θα μύριζε μια πραγματική εξωγήινη θεά, που κάθεται πάνω σε ένα νούφαρο στο διάστημα”, είπε στην ίδια συνέντευξη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)

Αν και τόσο νέα, η Willow με το ταλέντο και τις αξίες της κατάφερε πολύ γρήγορα να είναι ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στη βιομηχανία του θεάματος και αυτή την ισχυρή επιρροή της αξιοποιεί με έναν ώριμο τρόπο: διοχετεύοντας την πληθωρική της ενέργεια σε σκοπούς εξίσου ποικίλους με τα επιτεύγματά της, όπως η πρόσβαση των νεαρών κοριτσιών στην εκπαίδευση και η κοινωνική ένταξη μειονεκτούντων πληθυσμών μέσω των τεχνών, επιδεικνύοντας βαθιά δέσμευση σε θέματα κοινωνικής ένταξης, αλτρουισμού και ελευθερίας αυτοέκφρασης. Χάρη στο έμφυτο στυλ, στο διαπεραστικό βλέμμα και τη μαγνητική παρουσία της, εμπνέει τη νέα γενιά και εκφράζει τη νέα θηλυκότητα που αμφισβητεί τα πρότυπα της κοινωνίας και τα φυλετικά στερεότυπα –  αποτελεί αναμφίβολα τη γήινη ενσάρκωση του νέου αρώματος Mugler Alien Goddess Eau de Parfum.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)

“Η αρχική ιδέα για το άρωμα ήταν να εκφράζει τη νέα θηλυκότητα”, εξήγησε στη Vogue η senior perfumer Marie Salamange, η οποία δούλεψε πάνω στη σύνθεση μαζί με την master perfumer Nathalie Lorson. “Θέλησα να εκφράσω κάτι καινούριο μέσα από τα λουλούδια, κάτι όχι αναμενόμενο”, εξήγησε η αρωματοποιός, η οποία δούλεψε με νερό καρύδας, γιασεμί grandiflorum και βανίλια Μαδαγασκάρης για να δημιουργήσει το νέο Alien Goddess του Mugler, ένα άρωμα ελαφρύ αλλά αισθησιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)

«Είμαι πολύ υπερήφανη που αποτελώ το πρόσωπο του νέου αρώματος Mugler. Για εμένα, το Alien Goddess είναι ένα μανιφέστο. Μας παροτρύνει να είμαστε απόλυτα ο εαυτός μας και να επιδεικνύουμε με υπερηφάνεια αυτά που μας καθιστούν μοναδικούς. Επιπλέον, αυτή η νέα εκτυφλωτική δημιουργία μας δίνει τη δύναμη να ανακαλύπτουμε τα καλύτερα στοιχεία μας, όποιοι κι αν είμαστε, ώστε να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά πράγματα έχοντας θετικό αντίκτυπο στον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω μας. Είναι ένα ισχυρό μήνυμα καλοσύνης, ελπίδας και χαράς», έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram η Willow Smith, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τον οίκο.

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα και, φυσικά, να μυρίσουμε το νέο άρωμα του Mugler που έχει τον τρόπο να ιντριγκάρει τις αισθήσεις μας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Kendall Jenner με νέο hairstyle – ποιος Έλληνας βρίσκεται πίσω από την αλλαγή;

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φοράς το αντηλιακό σου;

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Keywords
Τυχαία Θέματα