Η Victoria Beckham λάνσαρε την πρώτη eye make up collection και είναι το ίδιο υπέροχη με τη fashion

Πριν από αρκετούς μήνες σας αποκαλύψαμε πως η Victoria Beckham ετοιμάζεται να λανσάρει beauty σειρά που φέρει την υπογραφή της. Η ίδια μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό  στο Instagram από τα εργαστήρια που προετοίμαζε τις φόρμουλες. Εκείνο που γνωρίζαμε είναι ότι πρόκειται τόσο για προϊόντα περιποίησης όσο και για μακιγιάζ.

Και

ήρθε η στιγμή να δούμε την πρώτη make up collection της Beckham που είναι το ίδιο κομψή και minimal με τις δημιουργίες της στο χώρο της μόδας. Τα πρώτα προϊόντα Victoria Beckham Beauty είναι ιδανικά για smoky look, το σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας.

Η σειρά περιλαμβάνει τετραπλές παλέτες σκιών, μονές σκιές και τρεις διαφορετικές αποχρώσεις kohl eyeliner. Όλα μαζί τα προϊόντα δημιουργούν μια κολεξιόν που η Beckham ονομάζει Smoky Eye Wardrobe. “Τα μάτια είναι πολύ σημαντικά για μένα” λέει η Victoria.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) στις 14 Σεπ, 2019 στις 6:18 πμ PDT

Οι τέσσερις παλέτες σκιών Smoky Eye Bricks της σειράς Victoria Bekham Beauty είναι οι: Tweed, που περιέχει αποχρώσεις της terracotta, Signature, με τους απαλούς τόνους που χρησιμοποιεί καθημερινά η δημιουργός, Tuxedo με σκούρες, σοκολατί τόνους και Royal με μπλε αποχρώσεις.

Οι μονές σκιές ονομάζονται Lid Lustres και έχουν λαμπερή όψη και βελούδινη υφή. Κυκλοφορούν σε 3 αποχρώσεις και είναι ιδανικές για εφαρμογή πάνω από τις ματ σκιές που βρίσκονται στις παλέτες. Κάθε μία έχει στη σύνθεση της ένα συνδυασμό χρυσών και ασημί shimmers. Πιο συγκεκριμένα οι αποχρώσεις είναι οι εξής: το ιριδίζον και δυνατό μαύρο Onyx, το μπεζ με χρυσό glitter Blonde και το μπλε με ασημί glitter φινίρισμα Midnight.

Τέλος, η Beckham δημιούργησε τρία Satin Kajal Liners με μαλακή μύτη και ένα σφουγγαράκι στο άλλο άκρο με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε smudge εφέ. Οι Beckham επέλεξε τις τρεις αγαπημένες της αποχρώσεις: Black, Bronze και Bordeux. Είναι άλλωστε τα χρώματα που επικρατούν συνήθως και στις fashion collections που υπογράφει.

Η σειρά κυκλοφόρησε χθες και είναι διαθέσιμη στο site victoriabeckhambeauty.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε δείτε τις 4 ωραιότερες τάσεις

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη μοναδική beauty συνήθεια που δεν θα κόψει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα