Η Meghan Markle στο σπίτι: Τι φοράει η Δούκισσα όταν είναι σπίτι της;

Όλος ο κόσμος (ναι! μέχρι και η Meghan Markle) πλέον μένει στο σπίτι του. Και όλοι προσπαθούν να περάσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τον χρόνο τους. Εμείς οι γυναίκες ανακαλύπτουμε νέες μάσκες ομορφιάς, αναδιοργανώνουμε τις ντουλάπες μας και βρίσκουμε outfits που θα φτιάξουν την αυτοπεποίθησή μας ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Τι πιστεύεις ότι φοράνε τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας όσο είναι σε καραντίνα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το μάθουμε αλλά μπορούμε να μαντέψουμε μέχρι ένα σημείο τις στιλιστικές τους επιλογές.

Η Meghan Markle βρίσκεται στον Καναδά

μαζί με τον Πρίγκιπα Harry και το μωρό τους. Παρόλο που δεν έχουμε φωτογραφίες που να δείχνουν τι φοράει μέσα στο σπίτι, έχουμε φωτογραφίες από το τι φόραγε όταν ήταν σε σχέση με τον Πρίγκιπα Harry. Τότε δημοσίευε στο instagram της φωτογραφίες της από το σπίτι της στο Τορόντο.

#1. Τα άνετα παντελόνια και τα loose ζιβάγκο είναι αγαπημένα ρούχα της Meghan για μέσα στο σπίτι.

#2. Η Meghan προσπαθεί να ντύνεται κανονικά ακόμα και όταν είναι μέσα στο σπίτι της. Τα άνετα τζιν παντελόνια και οι oversized ζακέτες είναι ρούχα που υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα της.

#3. Και η Meghan Markle, όπως και όλες οι γυναίκες, επιλέγει να περάσει κάποιες στιγμές στο σπίτι της φορώντας τις αγαπημένες τις πιτζάμες.

#4. Η ίδια έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με απλά ίσια μαύρα παντελόνια και είμαστε σίγουροι πως κάποια από αυτά τα φοράει και μέσα στο σπίτι της με τις αγαπημένες της μπαλαρίνες και άνετα top.

#5. Mπορεί παλαιότερα να λάτρευε τα oversized πουλόβερ και τις Ugg μπότες αλλά πλέον είναι πιθανόν να μην συνδυάζει αυτές τις μπότες με τα casual look της.

Μπορείς να δεις ακόμα περισσότερα looks της Meghan Markle στο Fashionway.gr ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα