Η Khloe Kardashian σταμάτησε τις ισιωτικές και δείχνει τα μαλλιά της όπως είναι φυσικά

Αέρας ανανέωσης φαίνεται πως πνέει αυτή την περίοδο στην οικογένεια των Kardashians, όπως μαθαίνουμε από τις αναρτήσεις τους στο Instagram: μόλις προχθές, η Kourtney αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της για χάρη ενός καρέ μέχρι τους ώμους ενώ μία μέρα πριν, η Khloe αποφάσισε να δείξει τα μαλλιά της όπως είναι φυσικά.

“Σπανίως αφήνω τα μαλλιά μου όπως είναι. Μου φαίνονται αρκετά χαριτωμένα έτσι (σας παρακαλώ μη μου χαλάσετε αυτή την αίσθηση)” έγραψε στο caption

που συνόδευε τη selfie που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου μας δείχνει τα σγουρά, στο ύψος των ώμων, μαλλιά της – και, φυσικά, τα θετικά σχόλια από την οικογένεια και τους fans της έπεσαν βροχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η reality star συνοδεψε το post και με story, όπου έγραψε πως αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της να ξεκουραστούν από τη θερμότητα και τα προϊόντα styling κατά τη διάρκεια του lockdown. “Χρόνια κάνω ισιωτικές στα μαλλιά μου”, εξήγησε. “Έκανα κερατίνη και ένα σωρό άλλες θεραπείες από τότε που ήμουν έφηβη. Σταμάτησα εξαιτίας του Covid”.

Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα το πάρει πραγματικά απόφαση να κρατήσει τις φυσικές της μπούκλες ή θα επιστρέψει στη μεγάλη της αγάπη, το sleek look, όπως έκανε το 2018 που λόγω της εγκυμοσύνης της δεν μπορούσε να κάνει ισιωτικές θεραπείες και είχε γράψει σε ένα story: “Θέλω ίσια μαλλιά – πάντα θέλεις αυτό που δεν μπορείς να έχεις… Αλλά τώρα που είμαι έγκυος δεν μπορώ να κάνω ισιωτική, οπότε οι μπούκλες μου επιστρέφουν σιγά σιγά… και τελικά νομίζω ότι μου αρέσουν”.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ο τρόπος να διατηρήσεις το μαύρισμά σου μετά τις διακοπές, είναι απλός!

Η Hailey Bieber δείχνει step by step πώς φτιάχνει τα τέλεια waves της! (VIDEO)

Κόκκινο κραγιόν: το αγαπημένο μας French girl, Violette, δείχνει βήμα βήμα πώς θα το φορέσεις σωστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα