Η Jennifer Lopez σε χλιδάτη βίλα με τον νυν, κοντά στο σπίτι του πρώην της!

Η Jennifer Lopez, η διασημότερη Λατίνα με τις θανατηφόρες καμπύλες είναι εδώ και λίγο καιρό ξανά ερωτευμένη και πια δεν έχει την παραμικρή διάθεση να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τυχερός που της έκλεψε την καρδιά είναι ο αθλητής Alex Rodriguez, γνωστός ως A -Rod, παίκτης του μπέιζμπολ και αστέρι των Yankees, από τους πιο καλοπληρωμένους στο χώρο του και πέντε χρόνια μικρότερός της. O ίδιος έχει στο… ερωτικό του βιογραφικό

σχέσεις με πολλές celebrities, όπως η οι Cameron Diaz, Kate Hudson και η Jessica Alba.

Την πρώτη τους μάλιστα κοινή φωτογραφία στα social media την ανέβασε λίγες ημέρες πριν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου οι δυο τους καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού της παρακολουθούσαν τηλεόραση. Η Jennifer Lopez τον έχει ήδη γνωρίσει στα δυο παιδιά της και μαζί περνούν πολύ χρόνο, ενώ βρίσκεται πάντα κοντά του σε κάθε αγώνα του.

Πρόσφατα μάλιστα επισκέφτηκαν μια από τις πιο ακριβές επαύλεις που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, την Casa de Campo, που βρίσκεται λίγο πιο μακριά από το σπίτι του πρώην της, Marc Anthony και ξεχωρίζει για την χλιδή και την πολυτέλειά της.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη της σταρ, του νέου της συντρόφου και των παιδών της και τους θαυμαστές της που έσπευσαν να την υποδεχτούν και να φωτογραφηθούν μαζί της:

H διαμονή εκεί αγγίζει τα 10.000 δολ. τη βραδιά και διαθέτει σαλόνια, τραπεζαρίες, έξι υπνοδωμάτια με ισάριθα μπάνια, δυο κουζίνες, γυμναστήριο, γήπεδο του γκολφ, και μια απίστευτη θέση που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Δείτε φωτογραφίες από την εκπληκτική βίλα:

Μια ματιά ακόμα: Εδώ κοιμούνται οι celebrities -30 φωτογραφίες από τις κρεβατοκάμαρές τους!

The post Η Jennifer Lopez σε χλιδάτη βίλα με τον νυν, κοντά στο σπίτι του πρώην της! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα