Η Billie Eilish δεν έχει πλέον πράσινα μαλλιά -Δείτε το νέο εντυπωσιακό χρώμα που υιοθέτησε!

Η Billie Eilish από την περασμένη Κυριακή, έχει ένα ακόμη βραβείο Grammy στη συλλογή της. Εμφανίστηκε με το γνωστό εκκεντρικό της look συνδυάζοντας το outfit, με τη μάσκα προστασίας, το καπέλο αλλά και τα νύχια της.

Το εμβληματικό πράσινο στα μαλλιά της ήταν σταθερό αν και πριν από μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που σκέφτεται να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Και την έκανε. Και οι φωτογραφίες με το νέο της hair

look έχουν κάνει θραύση. Τις τελευταίες ώρες όλοι μιλούν για τα νέα ξανθά μαλλιά της Eilish που συνδύασε με ένα επίσης υπέροχο shag με αφέλειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η Billie Eilish λοιπόν είναι ξανθιά και τρομάξαμε να την γνωρίσουμε. Τολμούμε να πούμε πως είναι ό,τι πιο θηλυκό και sexy έχει κάνει μέχρι τώρα και της προτείνουμε να μην επιστρέψει ποτέ στο πράσινο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Το νέο look αποκάλυψε η ίδια με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Οι θαυμαστές της μάλιστα πιστεύουν πως έχει κάνει τη συγκεκριμένη αλλαγή αρκετό καιρό τώρα και πως στην απονομή των Grammys φορούσε περούκα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έβγαλε το καπέλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Eilish αλλάζει δραματικά το χρώμα στα μαλλιά της. Την έχουμε με μοβ, μπλε, ασημένια και μπλε. Το 2019 αποφάσισε να αποκτήσει το πράσινο χρώμα που έγινε το σήμα κατατεθέν της.

Είναι όμως φυσική ξανθιά και όπως δήλωσε η ίδια επέστρεψε στις ρίζες της. Και έκανε πάρα πολύ καλά έχουμε να πούμε εμείς.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το low bun που θα φτιάξετε σήμερα μόνες σας είναι chic και μυρίζει τέλεια!

Σύσφιξη σώματος: Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθείτε καθημερινά για τέλειο σώμα το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα