Η «Barbie» πάει σχολείο: Τα περιζήτητα σχολικά είδη με την αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών!

Η Barbie σπαει τα ταμεια!

Μετα από 2 εβδομαδες που η ταινια Barbie έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ εισπράξεων.

Με πρωταγωνιστές τους πολύ αγαπητούς ηθοποιούς Μαργκό Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ ως Barbie και Ken, η ταινία στέλνει την εμβληματική κούκλα της Mattel Inc σε μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Η αγαπημένη κουκλα δεν μπορεί να λείπει

από τα σχολικά είδη που εντυπωσιάζουν για τη νεα σχολική χρονιά με μοδάτα και ιδιαίτερα σχέδια, σε αποκλειστική διάθεση από την εταιρεία ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε.

Εντός ολίγων ημερών το κουδούνι θα ηχήσει ξανά, και η αγαπημένη μας κούκλα barbie δεν μπορεί να λείπει από τα σχολικά είδη. Τσάντες πλάτης, τσάντες με ροδάκια, τσαντάκι φαγητού, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής και κασετίνες με τη διάσημη ηρωίδα των παιδιών μας χρόνων από την εταιρεία giovas group of brands, αποτελούν την πρώτη επιλογή των παιδιών για την νέα σχολική χρονιά.

Η εταιρεία Giovas Group, με τα δύο της μεγάλα brands, το GIM και το BMU, διαθέτει προϊόντα που φτάνουν σε κάθε σπίτι χαρίζοντας απλόχερα αγάπη, θετική αύρα και διάθεση για ψυχαγωγία σε παιδιά και ενήλικες.

Συγκεκριμένα, το brand GIM, ξεκίνησε ως Back to School brand και στο πέρασμα των ετών κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών.

Προϊόντα με αγαπημένους χαρακτήρες και ήρωες για παιδιά και συνεργασίες με τις πιο γνωστές εταιρείες ψυχαγωγίας όπως η Walt Disney, η Warner Bros., η VIACOM, η MATTEL, η HASBRO, η NICKELODEON, η SAN RIO, η PARAMOUNT και πολλές άλλες ενώ η γκάμα των προϊόντων απαρτίζεται από σχολικές τσάντεςκαι γραφική ύλη, παιχνίδια, επιτραπέζια σκεύη, εξοπλισμό παραλίας και είδη δώρων.

Μια ματιά ακόμα:

Πώς περνάγαμε τις καλοκαιρινές διακοπές χωρίς κινητό και τάμπλετ!

Keywords
Τυχαία Θέματα