Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Η κόρη της Νεκταρίας αποκαλύπτει τι έγινε το προηγούμενο βράδυ πριν τον φόνο

Στο Πρω1νό μίλησε η δευτερότοκη κόρη της 48χρονης Νεκταρίας, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της στην Ιεράπετρα.

Η κόρη του μεταξύ άλλων είπε ότι στο παρελθόν του είχε κάνει μήνυση και σημείωσε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Παράλληλα, ανέφερε ότι ήταν εμμονικός με τη μητέρα της και αποκάλυψε ότι μια ημέρα πριν τους φώναξε για να τους αποχαιρετήσει.

Την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο που είπε έσφαξα την μάνα σου», είπε η κόρη του προφυλακισμένου 54χρονου καθ ομολογίαν συζυγοκτόνου .

Αναλυτικά όσα είπε

στο Πρω1νό:

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας χτυπούσε και τους είχα κάνει μήνυση γι’ αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μια εβδομάδα πριν από τον φόνο να θέλει να δει ψυχολόγο. Τα είχε κανονίσει έτσι, ώστε να βγει στο τέλος τρελός. Ενώ το προηγούμενο βράδυ μας μάζεψε και κατά κάποιο τρόπο σαν να μας αποχαιρέτησε. Σαν να ήξερε ότι θα πάει φυλακή. Ήταν εμμονικός με την μητέρα μου. Την Παρασκευή το πρωί, την ημέρα του φόνου με πήρε τηλέφωνο που είπε «έσφαξα την μάνα σου»».

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Βόσσου: Η εξομολόγηση για τις απίστευτες περιπέτειες υγείας που πέρασε τα τελευταία χρόνια -«Έφτασα 37 κιλά»

Γιώργος Θεοφάνους: «Μετά το ατύχημα μου που με πήρε πάρα πολύ από κάτω…»

Τάσος Ξιαρχό: Το πρώτο μήνυμα στα social media μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα