Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι λέει για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Συνεργάζονται από το 2001 ενώ όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν πολλάκις θεωρεί την Ελένη Μενεγάκη δεύτερη οικογένεια του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και στη Σόνια Καζόνι και μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και όχι μόνο.

Γρηγόρη, είσαι τόσα χρόνια σε μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά δεν σε βλέπουμε

ποτέ να δεν δίνεις συνεντεύξεις. Γιατί;

Δεν νιώθω πως έχω κάτι να πω. Είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση ζωντανά, ό,τι έχω να πω το λέω από εκεί. Τώρα, όμως, κάνουμε με τη Ναταλί κάτι που έχουμε αγαπήσει πολύ και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή την κοινή μας προσπάθεια με τον κόσμο.

Πώς βλέπεις τη φετινή τηλεοπτική χρονιά;

Ξεκίνησε περίεργα και συνεχίζει περίεργα. Όπως είναι και τα πράγματα στην Ελλάδα, την οικονομία και όλη μας τη ζωή.

Είσαι περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Πώς ξεκίνησε η συνεργασία σας;

Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το 1992 στο TV Magic. Θυμάμαι τότε ότι πήγαινα από το Χαλάνδρι στον Πειραιά με τρία λεωφορεία – και δεν πληρωνόμουν. Τη σεζόν 1995-96 πήγα στον ANT1 και στην εκπομπή Κάτσε Καλά, όπου έμεινα από την πρώτη εκπομπή μέχρι την τελευταία ως αρχισυντάκτης. Το 2001, παράλληλα με το Κάτσε Καλά, συνεργάστηκα με την Ελένη στον Πρωινό Καφέ. Από τότε είμαστε μαζί. Για μένα είναι δεύτερη οικογένεια.

Δεν ένιωσες ποτέ την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό;

Είμαι σταθερός άνθρωπος, δεν είμαι καθόλου των αλλαγών. Όταν είσαι καλά, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αλλαγές. Αυτό που βιώνουμε είναι παραπάνω από δουλειά. Είναι σχέση ζωής, οικογένεια. Δυστυχώς έχασα τους γονείς μου νωρίς και βρήκα στη συνεργασία μας τη δεύτερη οικογένειά μου.

Υπήρξε κάποια πρόταση μετεγγραφής που σε έβαλε σε πειρασμό;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα καμία πρόταση ούτε μπήκα ποτέ σε συζητήσεις. Δεν είμαι άνθρωπος που ψάχνεται.

Στην Ελένη ο βασικός πυρήνας είναι μια πολύ δεμένη ομάδα, που μιλάει πια με τα μάτια. Πόσο εύκολο είναι για ένα νέο μέλος να μπει στην παρέα σας;

Προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ εύκολο. Η Ελένη είναι πολύ δοτική. Θέλει ανθρώπους να μπουν και να μιλήσουν, να έχουν άποψη. Αυτό είναι ομάδα. Νομίζω, λοιπόν, πως δεν είναι καθόλου δύσκολο, αλλά από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και η χημεία.

Διαβάστε ακόμα:

Τσάνγκ-Βασάλος: Ρίχνουν τα ”καρφιά” τους κατά του Γιάννη Σπαλιάρα

The post Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι λέει για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν; appeared first on Fay's book.

Keywords
Αναζητήσεις
γκουνταρας vs μενεγακη
Τυχαία Θέματα