Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον χωρισμό του: «Θέλω κάποια στιγμή να μάθω από τα λάθη μου»

Αντιμέτωπος με ακόμα ένα διαζύγιο βρίσκεται ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, καθώς πριν από 1,5 μήνα έγινε γνωστός ο χωρισμός του από την Ελένη Τσιριγκάκη. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για 1,5 χρόνο. Οι δυο τους φαίνεται πως δεν κατάφεραν να λύσουν τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στον γάμο τους κι έτσι τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On time» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην προσωπική ζωή του. Ο τραγουδιστής απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες,

μιας και όπως εξομολογήθηκε πρόκειται για μία πολύ «νωπή» κατάσταση.

 Με τα προσωπικά σου τι γίνεται; Δεν σου πάει ο γάμος; Έχεις κάνει την αυτοκριτική σου; Έχεις ένα διαζύγιο από τον πρώτο σου γάμο (κι έναν 14χρονο γιο, τον Γρηγόρη), αλλά πρόσφατα έπεσε κεραυνός εν αιθρία στη showbiz ο δεύτερος χωρισμός σου, μετά από ένα χρόνο γάμου κι η κόρη σας είναι μόλις 11 μηνών.

Όσο μεγαλώνουμε συνεχίζουμε να κάνουμε αυτοκριτική, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, χρειαζόμαστε χρόνο να αντιληφθούμε τα λάθη μας, να γίνουμε καλύτεροι. Εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορέσω να πω ότι γίνομαι καλύτερος και να μάθω από τα λάθη μου. Ωστόσο, σε αυτό το θέμα που με ρωτάς δεν θα ήθελα να αναφερθώ καθόλου, γιατί τα πράγματα είναι πολύ «νωπά»…

Στην προσωπική σου ζωή είσαι σε στάδιο «ανάρρωσης», ενδοσκόπησης; Πώς νιώθεις;

Όλα αυτά μαζί, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει όλοι οι άνθρωποι -φυσικά κι εγώ- να συνειδητοποιήσουμε και τα λάθη μας. Να τα αποδεχτούμε, να τα παραδεχτούμε και να μαθαίνουμε από αυτά.

Διαβάστε ακόμα:

 Νεφέλη Κουρή: «Ήταν καρμική η συνάντησή μου με τον σύζυγό μου»

 Κλέλια Ανδριολάτου: Ταξίδι στο Άμστερνταμ για την πρωταγωνίστρια του «Maestro»

 Ιωάννα Τούνη: Η επίσκεψη στον γυναικολόγο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έναν μήνα πριν γίνουν γονείς

Keywords
Τυχαία Θέματα