Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Ρους που πριν από μερικά χρόνια είχε καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι του, «Εξαιρέσεις».

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε κάνει γνωστό στις αρχές του Μάη ότι η σύντροφός του Κατερίνα επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Από την Πεμπτη (11/6), λοιπόν, ο γνωστός τραγουδιστής

κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του και θέλησε να μοιραστεί το χαρμόσυνο αυτό νέο με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας το τραγούδι των The Beatles, «Here Comes The Sun».

«Here comes the son! Αγαπητέ μας γιατρέ και φίλε, από όταν ξεκινήσαμε αυτή την εντελώς για εμάς άγνωστη διαδρομή, ήσουν συνέχεια εκεί, να μας συμβουλέψεις, να μας μάθεις άλλα τόσα, με τεράστια υπομονή, πραότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό. Τα κέρδη που αποκομίσαμε από αυτό το πολύμηνο “ταξίδι”είναι ανεκτίμητα, με αποκορύφωμα τον ερχομό του Ρουσσέτου. Κάποιες στιγμές είναι τόσο μαγικές. Δεν το γνώριζα. Σε ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την σχετική του δημοσίευση:

Διαβάστε περισσότερα:

Το αισιόδοξο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη ένα χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του

«Έλα στη θέση μου»: Ο Μιχάλης Μαρίνος εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά

Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για τον χωρισμό του από τη Τζούλια Νόβα: «Αν ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα