Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω περάσει μήνα μου με 300 ευρώ, ήταν δύσκολο»

Μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «7 Ημέρες Tv» και τον Γιάννη Βίτσα γνωστός Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στην καινούργια κωμική σειρά της ΕΡΤ, «Στα Σύρματα».

Ο λόγος για τον Δημήτρης Μαζιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

Όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μαζιώτης

Στη διάρκεια της διαδρομής σας στο χώρο αντιμετωπίσατε ποτέ δύσκολες οικονομικές

καταστάσεις;

Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Κάποια στιγμή σκέφτηκα μέχρι και να παρατήσω την υποκριτική, γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν παραγωγοί που εξακολουθούν να αφήνουν απλήρωτους τους ηθοποιούς.

Ποια είναι τα λιγότερα χρήματα με τα οποία κληθήκατε να περάσετε έναν μήνα;

Έχει τύχει να περάσω μήνα μου με 300 ευρώ. Ήταν δύσκολο. Ο ορίζοντας μπροστά μου ήταν πολύ περιορισμένος. Δεν ήξερα αν μπορούσα να αντέξω μια τόσο δύσκολη καθημερινότητα στο όνομα της υποκριτικής. Δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να επωμίζεται αυτό το βάρος, αυτό το άγχος της επιβίωσης, για μια δουλειά. Η υποκριτική δεν είναι χόμπι, είναι το επάγγελμά μας και πρέπει να αμειβόμαστε στην ώρα μας.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Φιλίνη: «Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;»

Χάρης Χριστόπουλος -Ανίτα Μπραντ: Γενέθλια για τον μεγαλύτερο γιο τους -Οι φωτογραφίες από το πάρτι-υπερπαραγωγή

Keywords
Τυχαία Θέματα