Γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος και το αποκάλυψε μέσω Instagram!

Στιγμές ευτυχίας διανύει γνωστή τραγουδίστρια, καθώς βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα. Μάλιστα, επέλεξε να γνωστοποιήσει το χαρμόσυνο γεγονός με έναν ξεχωριστό τρόπο. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται με φουσκωμένη κοιλίτσα, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αναφερόμαστε στην Cher Lloyd, η οποία στη λεζάντα της φωτογραφία

που ανήρτησε, θέλησε και να δικαιολογήσει την απουσία της από τα social media: «Ξέρω πως φαινόταν να παραμένω σιωπηλή για αρκετό διάστημα όμως δράττομαι της ευκαιρίας να ενημερώσω τι σκάρωνα τον τελευταίο χρόνο. Αποφάσισα να πάρω αποστάσεις από τη δημοσιότητα για να επικεντρωθώ σε ο,τι με νοιάζει πραγματικά και πραγματικά αγαπώ να κάνω. Όπως όλοι γνωρίζετε, το να κάνω μουσική και να τραγουδάω είναι το σημείο από όπου ξεκίνησα και αυτό που με κάνει χαρούμενη. Ήθελα να επιστρέψω σε αυτό το ευχάριστο μέρος για εμένα να μπω στο στούντιο και να κάνω μουσική για όλους σας».

H τραγουδίστρια διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μαζί με τον σύζυγο της, Craig Monk πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Η Χρυσούλα Διαβάτη δηλώνει για τον Ντάνο και το Τατουάζ: “Είναι αισχρό…”

Νέα σύντροφος για τον Θοδωρή Μισόκαλο: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα